Διαμαρτυρία μαθητών και κατοίκων έξω από το Δημαρχείο Αλεξάνδρειας για τους πρόσφυγες- μετανάστες

« 1 από 12 »

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα το πρωί, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 οι μαθητές των Γυμνασίων της Αλεξάνδρειας, κάτοικοι του συνοικισμού Αγ. Γεωργίου (όπως άλλωστε είχαν προαναγγείλει χθες), αλλά και αρκετοί κάτοικοι άλλων περιοχών του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Η συγκέντρωση γίνεται με σκοπό να διαμαρτυρηθούν προς της Δημοτική για τα γεγονότα που συνέβησαν με τους πρόσφυγες – μετανάστες στην πόλη μας το σαββατοκύριακο.

Την ίδια ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη παρουσία υψηλόβαθμων αντρών της αστυνομίας και της ασφάλειας Αλεξάνδρειας, καθώς επίσης και αντιπροσωπείας του συνοικισμού Αγ. Γεωργίου,  οι οποίοι μεταξύ άλλων ζητάνε από το Δήμαρχο να γίνει έλεγχος στο hot spot της Αλεξάνδρειας σχετικά με το ποιοι έρχονται να μείνουν σ’ αυτό.

Η συγκέντρωση γίνεται σε ήρεμους τόνους χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις, ωστόσο να αναφέρουμε ότι δεν λείπουν και οι διάφορες απειλές, σε επόμενη ανάρτηση θα σας παρουσιάσουμε τα όσα ειπώθηκαν και αποφασίστηκαν στη σύσκεψη.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *