Δημόσια συγνώμη του Δημάρχου Νάουσας για την πολύωρη διακοπή νερού

Δημόσια συγνώμη προς τους τους κατοίκους της Νάουσας θέλησε να ζητήσει μέσω ανακοίνωσης του στα ΜΜΕ ο Δήμαρχος κ. Νικόλας Καρανικόλας, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν χθες Τρίτης, λόγω της πολύωρης προγραμματισμένης διακοπής νερού.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου:

Αγαπητές Συνδημότισσες και αγαπητοί Συνδημότες,

Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω δημόσια συγνώμη από όλους σας για την σημερινή προγραμματισμένη πολύωρη διακοπή νερού που σημειώθηκε στην πόλη της Νάουσας, η οποία μάλιστα πραγματοποιήθηκε την πιο ζεστή μέχρι σήμερα ημέρα του φετινού καλοκαιριού.

Από τον Σεπτέμβριο είχα ζητήσει ρητά από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κ. Γιώργο Τασιώνα, οι διακοπές στο δίκτυο ύδρευσης είτε για έργα συντήρησης είτε αποκατάστασης βλαβών να πραγματοποιούνται μόνο κατά τις βραδινές ώρες, προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα στα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

Μετά την σημερινή πολύωρη διακοπή νερού, έδωσα ρητά την εντολή στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ να ληφθεί απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, προκειμένου να επιβληθούν με αυστηρό πλέον τρόπο και μόνο κατά τις νυχτερινές ώρες οι προγραμματισμένες διακοπές νερού που θα προκύψουν στο μέλλον για αποκατάσταση βλάβης ή εργασιών συντήρησης του δικτύου.

Σας ευχαριστώ θερμά για την υπομονή σας.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η.Π. ΝΑΟΥΣΑΣ

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.