Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας: Διαδικαστικού χαρακτήρα η συνεδρίαση του Σώματος, με πολλά άδεια έδρανα για ακόμη μια φορά..

[Best_Wordpress_Gallery id=”754″ gal_title=”ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 1-7-2019″]

Με τις απουσίες πολλών Δημοτικών Συμβούλων να είναι η κυρίαρχη εικόνα για ακόμη μια φορά, συνεδρίασε και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας.

Μόλις 17 ήταν οι σύμβουλοι που έδωσαν το παρόν, γεγονός που δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον Πρόεδρο του Σώματος κ. Δ. Ράπτη, ο οποίος και επέκρινε τη στάση πολλών συναδέρφων του.

Στα θέματα τώρα της συνεδρίασης, ήταν στο σύνολο τους διαδικαστικού χαρακτήρα με το εκτός ημερησίας διάταξης θέμα που έθεσε ο κ. Στ. Μίχος να ξεχωρίζει, όχι τόσο για την ουσία του όσο για την τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Χ. Αλευρά.

Συγκεκριμένα ο κ. Μίχος ορμώμενος από τις πρόσφατες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας (5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους) και συμμετείχε και ο ίδιος οργανωτικά και αφού αρχικά αναφέρθηκε στην πολύ όμορφη εικόνα που παρουσιάζει ο αύλειος χώρος του Αμφιθεάτρου, στη συνέχεια εξέφρασε τη δυσφορία του για την κάθε αυτού εικόνα του ίδιου του θεάτρου (κερκίδες) που σε πολλά σημεία έχει αλλοιωθεί το τσιμέντο και φαίνεται ο οπλισμός (σίδερα) και παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του για τυχόν προβλήματα στατικότητας.

Ωστόσο άμεση και άκρως καθησυχαστική ήταν η απάντηση του Δημάρχου κ. Π. Γκυρίνη, ο οποίος και ξεκαθάρισε που δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στατικότητας και πως το μόνο θέμα που μπορεί να προκύπτει αφορά αποκλειστικά και μόνο στην καλαισθησία, για την οποία όπως είπε δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα αφού οι κερκίδες είναι εκτεθειμένες και όποια παρέμβαση και να γίνει σύντομα θα αλλοιωθεί και πάλι, «όλα μπορούν να πέσουν κ. Μίχο, μ’ αυτή τη λογική, ωστόσο σας διαβεβαιώ πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στατικότητας στο αμφιθέατρο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκυρίνης.

«Όλα μπορούνε να πέσουν, εκτός από το Δήμαρχο, απ’ ότι κατάλαβα εγώ…» είπε ο κ. Αλευράς, κατά την τοποθέτηση του και ουσιαστικά έδωσε λίγο πνοή στη συνεδρίαση, αφού κατάφερε να κάνει να ευθυμήσουν, ακόμη και οι πολιτικοί αντίπαλοι του κ. Γκυρίνη.

Στη συνέχεια και ο κ. Αλευράς επανερχόμενος στη σοβαρότητα του θέματος, τόνισε και αυτός με νόημα ότι δεν τίθεται το παραμικρό θέμα στατικότητας, παρόλα αυτά έκανε κάποιες προτάσεις που μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα των κερκίδων του αμφιθεάτρου.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *