Δημήτρης Ράπτης… Ξεχώρισε…και ξεχωρίζει….με την παρουσία του….

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και καθημερινά βλέπουμε τους συνδυασμούς να παρουσιάζουν τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους που θα τους στελεχώσουν.

Σ’ ότι αφορά στο Δήμο Αλεξάνδρειας, λόγω και του ότι για πρώτη φορά ίσως τα τελευταία χρόνια έχουμε τόσους πολλούς διεκδικητές, βλέπουμε πολλά νέα πρόσωπα που δεν έχουν εμπλακεί ξανά ενεργά με τα κοινά. Ωστόσο υπάρχουν και οι «παλιοί» οι οποία καλούνται εκ νέου να ριχτούν σ’ αυτή την εκλογική μάχη.

Ένας λοιπόν από τους «παλιούς», πλέον, ο οποίος μάλιστα ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική, για πρώτή φορά στις προηγούμενες εκλογές του 2014, είναι και ο νυν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας κ. Δ. Ράπτης.

Για τον κ. Ράπτη είναι κοινώς παραδεκτό ότι πραγματικά κόσμησε με την παρουσία τόσο το συνδυασμό του κ. Γκυρίνη όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού ήταν πάντα άριστα ενημερωμένος για όλα τα θέματα του συμβουλίου και όλες του οι τοποθετήσεις ήταν ξεκάθαρες και τεκμηριωμένες.

Ο κ. Ράπτης λοιπόν θα είναι εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» του Παναγιώτη Γκυρίνη, γεγονός που θα πρέπει να χαροποιεί ιδιαίτερα το Δήμαρχο, διότι όλη αυτή του, η παρουσία, δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους Δημότες του Δήμου Αλεξάνδρειας, αλλά και όλους εμάς τους Δημότες, διότι έχουμε την τύχη να εμπλέκεται με τα κοινά του τόπου, ένας τόσο αξιόλογος άνθρωπος.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *