Δήλωση του Αργύρη Πανταζόπουλου για το αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους περίπου 6.000 ανθρώπους που τίμησαν τη ΔΎΝΑΜΗ ΕΝΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ με την ψήφο ευθύνης και εμπιστοσύνης τους.

Σέβομαι φυσικά το τελικό αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι αισθάνομαι κατάφωρα αδικημένος, με βάση τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων Δημάρχων όπως ξεκάθαρα και κατά γενική ομολογία έγιναν απόλυτα σαφή κατά την προεκλογική διαδικασία, σε προφανή αντίθεση με τα περισσότερα συστημικά “μέσα μαζικής ενημέρωσης” που κυριολεκτικά απέκρυψαν, για λόγους που όλοι γνωρίζουμε, την υποψηφιότητά μου και δεν προέβαλαν στοιχειωδώς τις θέσεις μας όπως είχαν ελάχιστη υποχρέωση.

Οι πολίτες μάς κρίνουν όλους και μάς αξιολογούν ανάλογα. Κάθε ψήφος μας ήταν καθαρή και έντιμη, όπως ακριβώς ήταν και το μήνυμα που εκπέμψαμε και αυτή η αλήθεια είναι η μεγαλύτερη δικαίωσή μας. Συγχαρητήρια στους δύο υποψηφίους που περνούν στη Β’ Κυριακή.

Όλοι αναμετριώμαστε με τις ευθύνες μας και με το μέλλον.

Γιατί εμάς, σε αντίθεση με άλλους, μάς ενδιαφέρει μόνο το καλό του τόπου μας και δεν το επικαλούμαστε καιροσκοπικά αλλά ως στάση ζωής!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *