Γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης για τον κορωνοϊό ανοίγει το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας

Τρεις τηλεφωνικές γραμμές συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης για τους πολίτες που βιώνουν τις συνέπειες από την εξάπλωση του κορωνοϊού, ανοίγει το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η ανακοίνωση:

«Ο κορωνοϊος covid-19 είναι μία νέα πραγματικότητα που έχει εισβάλλει στη ζωή μας, προκαλώντας ανατροπές στον τρόπο που βιώνουμε την καθημερινότητά μας.

Η αντίληψη της επικινδυνότητας προκαλεί συναισθήματα αγωνίας, φόβου και άγχους με αποτέλεσμα πολλές φορές να οδηγούμαστε σε συμπεριφορές πανικού.

Η ανησυχία για τον εαυτό μας αλλά και για τους αγαπημένους μας ανθρώπους σε συνδυασμό με την μακρόχρονη παραμονή στο σπίτι μπορεί να πυροδοτήσει συναισθήματα αβοήθητου, απογοήτευσης και θλίψης.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλες αυτές τις εξελίξεις λόγω της πανδημίας του κορωναϊου και με αίσθημα επιστημονικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για ενεργοποίηση τριών τηλεφωνικών γραμμών Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης προς εξυπηρέτηση των πολιτών του νομού Ημαθίας».

  • Μονάδα Βέροιας τηλ: 2331351302
  • Μονάδα Νάουσας τηλ: 2332350144
  • ΚΕΦΙΑΠ: 2331350413

Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικών γραμμών: 9:00πμ – 13:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.