Αργύρης Πανταζόπουλος – Επισκέψεις στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε ο Αργύρης Πανταζόπουλος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του.

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Πανταζόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση: ”
Ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα και τις ελλείψεις και την τεράστια σημασία που θα διαδραμάτιζε μια συνεργασία σε σωστή βάση με τη δημοτική αρχή του τόπου.

Στη συνάντησή μας με τον Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Δημήτρη Μπουρδάνο, δυστυχώς ήρθαμε αντιμέτωποι με μια θλιβερή πραγματικότητα, καθώς ο κύριος Μπουρδάνος μας ενημέρωσε ότι το Τμήμα του προσπαθεί να προσφέρει ασφάλεια στους πολίτες, έχοντας στη διάθεσή του μόλις δύο περιπολικά, τα οποία μάλιστα είναι προς διάλυση αφού έχουν γράψει πάνω από 700.000 χιλιόμετρα.

[Best_Wordpress_Gallery id=”200″ gal_title=”ΓΙΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΡΤΑ”]

Ο Διοικητής ενημερώθηκε για το πρόγραμμα I_do, που έτρεξαν πολλοί δήμοι προκειμένου να ενδυναμωθεί η νεολαία των Ρομά, αποκτώντας πολιτική ταυτότητα ώστε να συμβάλλουν στην ενίσχυση μιας ασφαλούς, δημοκρατικής, χωρίς αποκλεισμούς κοινωνία. Πρόγραμμα που δυστυχώς δεν ενδιαφέρθηκε να εκμεταλλευτεί ο Δήμος Αλεξάνδρειας.

Επίσημη στάση της παράταξης μας αποτελεί η διαρκής επικοινωνία με το Κέντρο Υγείας, το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφάλειας, ώστε με συνεργασία και δυναμικές πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις να αντιμετωπίζονται θέματα τόσο καίριας σημασίας, όπως η υγεία και η ασφάλεια των πολιτών”.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *