Αργύρης Πανταζόπουλος: «Δεν θα ακολουθήσουμε κανέναν σε ολισθηρούς δρόμους, με ψέματα και παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις. Έχουμε δώσει επανειλημμένα διαπιστευτήρια της αυτόφωτης και αυτόνομης προσωπικότητάς μας»

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του συνδυασμού μας υπήρξε συνειδητή επιλογή να μην ασχολούμαστε με τους άλλους συνδυασμούς και να μην εκδίδουμε ανακοινώσεις χωρίς κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο που ταλαιπωρούν σε μια δύσκολη περίοδο τον κόσμο, δεν προσθέτουν τίποτε σε μια υγιή αντιπαράθεση απόψεων και θέσεων για το μέλλον του Δήμου Αλεξάνδρειας και απλά επαναλαμβάνουν αποτυχημένες συνταγές του παρελθόντος που εγκλώβισαν τον τόπο μας σε μίζερες καταστάσεις και τον καταδίκασαν, ελπίζουμε προσωρινά, στη στασιμότητα και στην παρακμή.

 Δυστυχώς καθημερινά αυτές οι ανεπαρκείς πρακτικές συνεχίζονται συνδυασμένες με μια στοχευμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης του πραγματικού κλίματος που επικρατεί στη συντριπτική πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Αλεξάνδρειας, η οποία διψά για τη μεγάλη δημοτική αλλαγή  αλήθειας και ελπίδας και επιθυμεί άμεσα το καινούργιο, το άφθαρτο, το έντιμο και καθαρό μήνυμα που εκπέμπουμε.

  Εδώ και καιρό μάλιστα γινόμαστε και δέκτες προσωπικών επιθέσεων από συνυποψήφιους που μάς κατηγορούν με ψέματα και παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις. Έχουν το θράσος να λένε ότι υποκινούμαστε και χειραγωγούμαστε δήθεν από άλλους, εμείς που έχουμε δώσει επανειλημμένα διαπιστευτήρια της αυτόφωτης και αυτόνομης προσωπικότητάς μας και μιλούν για καρέκλες για εμάς που δεν αναζητήσαμε ποτέ καρέκλες και ασχοληθήκαμε με την επιστήμη μας, το επάγγελμά μας και την καθαρή επαφή με τους συμπολίτες μας.

  Δηλώνουμε επίσημα ότι δεν θα ακολουθήσουμε κανέναν σε ολισθηρούς δρόμους που δεν αφορά την τοπική κοινωνία και το μέλλον όλων μας. Εμείς θα απαντούμε όταν το κρίνουμε σκόπιμο, δε θα απευθυνόμαστε προσωπικά, δε θα απαξιώνουμε και δε θα υποτιμούμε κανέναν και θα εκφραζόμαστε θετικά με τις αρχές, τις ιδέες και τα όνειρά μας για τον τόπο μας. Για εμάς μοναδικός αντίπαλος είναι τα προβλήματα του Δήμου Αλεξάνδρειας και η επίλυσή τους. Δε μας αφορά το χθες, δεν μας αφορά το παρελθόν που ήδη έχει κριθεί οριστικά και αμετάκλητα.

  Ξεκαθαρίζουμε το αυτονόητο ότι για εμάς δεν υπάρχουν και δεν μπορούν να υπάρξουν  συμφωνίες και παιχνίδια στο παρασκήνιο. Κινούμαστε μόνο στο προσκήνιο και στο φως, δεν χρωστάμε τίποτε σε κανέναν, δεν έχουμε καμία απολύτως δέσμευση. Η μοναδική συμφωνία ευθύνης και εμπιστοσύνης που υπογράφουμε είναι με τους πολίτες στο πλαίσιο κοινών αρχών και αξιών και με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του Δήμου Αλεξάνδρειας και όλων των δημοτών. Και ως νέα Διοίκηση του Δήμου θα συνεργασθούμε μετεκλογικά μόνον με όσους δεν εκπροσωπούν ξεπερασμένες νοοτροπίες του παρελθόντος, που αποδεδειγμένα ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου μας και ξεκινούν με μια πραγματική διάθεση προσφοράς στα κοινά και όχι στον εαυτό τους. 

  Προχωρούμε μπροστά για το Δήμο Αλεξάνδρειας. Με τους πολίτες, για τους πολίτες. Έντιμα, καθαρά, με ευθύτητα, ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη. Όπως μάθαμε τόσα χρόνια μέσα από την καθημερινή μας συμπεριφορά. Όπως μας γνωρίζει ο απλός κόσμος. Όπως ήρθε η ώρα να ξανασυναντηθούμε με όλους τους δημότες και τις δημότισσες στη νέα εποχή του Δήμου Αλεξάνδρειας. Στη νέα αρχή ενότητας και ελπίδας του Δήμου Αλεξάνδρειας που ξεκινά από τις 26 Μαΐου.

                                                                                                               Ο ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                                                         ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

You may also like...

1 Response

  1. Ο/Η Παναγιώτης λέει:

    χαλκιδης και παλι χαλιδησ…. δεν γλυτώνουμε από αυτόν ποτε…. και απο την αλλη ζωη παλι εξουσια θα θελει……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *