Αργύρης Πανταζόπουλος για τα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου: «Το έργο αυτό ανήκει σε όλους ανεξαιρέτως… και δεν μπορεί να ενταχθεί σε ένα νοσηρό προεκλογικό κλίμα προς χάριν ψευδών εντυπώσεων»

Αιχμηρό σχόλιο με αφορμή τα εγκαίνια του Πνευματικού κέντρου από το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, δημοσιεύεσαι ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Αργύρης Πανταζόπουλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης (facebook).

Ο κ. Πανταζόπουλος μεταξύ άλλων κατηγορεί τη διοίκηση ότι προσπαθεί να οικειοποιηθεί αυτό το τεράστιο έργο, σε μια προσπάθεια μικροπολιτικής εκμετάλλευσης.

Αναλυτικά στη δημοσίευση του αναφέρει:

Το Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Ιστορίας και Λαογραφίας του Δήμου Αλεξάνδρειας εγκαινιάσθηκε χθες, περισσότερα από 30 χρόνια από τη θεμελίωση του, στην εκπνοή της πενταετούς θητείας της απερχόμενης δημοτικής αρχής και 2 μήνες πριν τις εκλογές. Προφανώς κάθε έργο που γίνεται στον τόπο μας, πόσω μάλλον ένα τέτοιο μεγάλο έργο, είναι σημαντικό και ευπρόσδεκτο, υπό οιεσδήποτε συνθήκες. Για το έργο αυτό εργάσθηκαν διαχρονικά οι διοικήσεις του Δήμου. Το έργο αυτό ανήκει σε όλους ανεξαιρέτως τους δημότες και τις δημότισσες. Δεν τεμαχίζεται, δεν διαιρείται, δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο μικροπολιτικής εκμετάλλευσης και καπηλείας, δεν μπορεί να ενταχθεί σε ένα νοσηρό προεκλογικό κλίμα προς χάριν ψευδών εντυπώσεων. Το έργο αυτό είναι μεγαλύτερο απ’ όλους μας και ως νέα Διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας δεσμευόμαστε ότι θα το λειτουργήσουμε με τη δέουσα προσοχή και σεβασμό και θα το καταστήσουμε σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό του τόπου μας και αιχμή δημιουργίας και ανάπτυξης!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *