Από σήμερα η Κοινοπραξία Ελληνικών εταιριών ξεκίνησε την παροχή φύλαξης και καθαριότητας και στη Δομή Φιλοξενίας Αλεξάνδρειας

Advertisements

Ξεκίνησαν από σήμερα 12-01-2022 και στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων Αλεξάνδρειας οι νέες υπηρεσίες φύλαξης και καθαριότητας.

Περίπου 40 φύλακες επί 24ωρου βάσεως εξασφαλίζουν το αίσθημα ασφάλειας στη Δομή και κατ’ επέκταση στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Επίσης 30 άτομα προσφέρουν υπηρεσίες καθαριότητας 14ωρες το 24ωρο.

Η Κοινοπραξία Ελληνικών εταιριών ξεκίνησαν για πρώτη φορά να παρέχουν φύλαξη και καθαριότητα, ενώ η συντήρηση εγκαταστάσεων θα αρχίσει σε λίγες μέρες.

Εβδομήντα οικογένειες της ευρύτερης περιοχής της Αλεξάνδρειας έχουν εξασφαλίσει εργασία για 4 χρόνια που είναι η διάρκεια της Σύμβασης με το ΥΜΑ.

Συγχρόνως τρέχει το πρόγραμμα “Εργασίες περίφραξης και εγκατάστασης συστημάτων ασφάλειας”.

Σε λίγο καιρό η Δομή Αλεξάνδρειας θα έχει καινούργια περίφραξη τσιμεντένια 3 μέτρων, όπως επίσης και ηλεκτρονική είσοδο και έξοδο. Επίσης, έχουν τοποθετηθεί καλωδιώσεις για ίντερνετ μέχρι 800 mbps. Τέλος, για πρώτη φορά η δομή Αλεξάνδρειας έχει αιτούντες Άσυλο 50% λιγότερους.

Σε σχόλιο του ο Διοικητής της Δομής Φιλοξενίας Αλεξάνδρειας, κ. Κ. Παράχου είπε μεταξύ άλλων: “Έχω την αίσθηση ότι σε λίγο καιρό πολλές Δομές θα κλείσουν μη έχοντας λόγο ύπαρξης. Είναι το επιστέγασμα της κυβερνητικής πολιτικής για το μεταναστευτικό ζήτημα διά του ΥΜΑ. Ήθελα να ευχαριστήσω την ηγεσία του ΥΜΑ για τα εργαλεία που μας παρέχει για την επίτευξη των στόχων. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συντονιστές της κοινοπραξίας εταιριών κ. Μουρατίδη Γιώργο και Γιαπλέ Δημήτρη για την άριστη συνεργασία που είχαμε αναφορικά με τα προβλήματα εγκατάστασης τους στη Δομή Αλεξάνδρειας.”

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *