Από άκρη σε άκρη της Ημαθίας ο Λάζαρος

Με τους ανθρώπους της Ημαθίας, σε κάθε τόπο της Ημαθίας συνεχίζει να βρίσκεται ο υπ. Βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης συνεχίζοντας ακούραστα τον προεκλογικό του αγώνα.

Την Κυριακή των Μυροφόρων εκκλησιάστηκε στον ομώνυμο Ι.Ν. στη Στράντζα της Νάουσας, ενώ παρευρέθηκε στον Αγώνα Δεξιοτεχνίας που διοργάνωσε στο Μακροχώρι η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας καθώς και στο Ποντιακό Παρακάθ’ που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής.

Ως εθελοντής αιμοδότης μάλιστα και Δότης Μυελού των Οστών, δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρών στην τακτική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας, υπογραμμίζοντας ότι η στήριξη αυτών των πολύτιμων δράσεων θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητη και δεδομένη, καθώς «για όλους εμάς απαιτείται απλά ελάχιστος χρόνος από τη ζωή μας, ενώ για κάποιους συνανθρώπους μας, μπορεί να είναι όλη τους η ζωή».

Ενώ χθες, την Πρωτομαγιά, συμμετείχε στο παρών στο 1ο Αντάμωμα Ξεχασμενιωτών που διοργανώθηκε στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στην ιστορική Ξεχασμένη με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων για την αναστήλωση του παλαιού Ιερού ναού, ο οποίος αποτελεί μνημεί – σημείο αναφοράς της ευρύτερης περιοχής.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *