Αποχώρησε από τη χθεσινή σύσκεψη για το ροδάκινο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυηξης Μ. Βορίδης – Απογοητευμένος δηλώνει ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Τάσος Χαλκίδης

Άρον –  άρον αναγκάστηκε να φύγει ο Μάκης Βορίδης από τη χθεσινή σύσκεψη με αγρότες της Ημαθίας, καθώς ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Επιμελητήριο της Βέροιας, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, ρίχνοντας κροτίδες και ανάβοντας πυρσούς. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, μετά και από παρότρυνση της αστυνομίας, αποχώρησε, ενώ λίγα λεπτά πριν βγει από το κτίριο ακούγεται να λέει: «Δεν θα κάτσω να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚτσήδες». 

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στην μέση της εκδήλωσης, ξαφνικά ένας αστυνομικός εισέρχεται στην αίθουσα και λέει στον υπουργό «πρέπει να φύγουμε. Αν θέλετε να συγκρουστούμε, ό,τι θέλετε. Δώστε μας εντολή να συγκρουστούμε αν θέλετε», με αποτέλεσμα ο Υπουργός να αποφασίζει να αποχωρήσει οριστικά από το κτίριο.

Κάποιοι αγρότες προσπάθησαν να τον μεταπείσουν. «Θα γίνουμε εμείς η ασφάλειά σας κ. υπουργέ» φώναξε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, Νίκος Καμανάς. «Υπάρχουν θέματα ασφαλείας που δεν μπορώ να αγνοήσω και για τον λόγο αυτό πρέπει να φύγω» επανέλαβε ο Υπουργός.

Έτσι η διευρυμένη σύσκεψη για το ροδάκινο διεκόπη. Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών, Τάσος Χαλκίδης σε δηλώσεις του στο makthes.gr δήλωσε απογοητευμένος από την άσχημη εξέλιξη της σύσκεψης, την ώρα που «όλος ο αγροτικός κόσμος της Ημαθίας και όχι μόνο, περίμενε απαντήσεις σε θέματα όπως οι στρεμματικές ενισχύσεις, ο ΕΛΓΑ, οι τιμές των προϊόντων». Οι αγρότες θα επιδιώξουν εκ νέου συνάντηση με τον υπουργό στην Αθήνα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *