Απάντηση της Α.Δ. Ημαθίας στον Χαρέλα: «Ψευδή και ανυπόστατα τα όσα αναφέρει»

Επίσημη απάντηση εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση της Ημαθίας, όσον αφορά τις δηλώσεις του Παναγιώτη Χαρέλα. Να θυμίσουμε πως ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook είχε κάνει έντονη κριτική στο επιτελείο της Α.Δ., διότι δεν μπόρεσε να συνδράμει με προσωπικό από την Υπηρεσία Διαχείρισης Μετανάστευσης στα σύνορα του Έβρου για να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό. Διαβάστε αναλυτικά:

«Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας ανακοινώνεται εις απάντηση των αναφερόμενων σε προσωπικό λογαριασμό (Facebook) του Προέδρου της ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ., κ. ΧΑΡΕΛΑ Παναγιώτη και εν συνεχεία αναπαραγωγή αυτών σε διαδικτυακούς ιστότοπους, ότι είναι παντελώς ψευδή και ανυπόστατα μη γνωρίζοντας πραγματικά περιστατικά και υπηρεσιακές ενέργειες.

Λόγοι υπηρεσιακοί και κρατικής ασφάλειας δεν επιτρέπουν την δημοσίευση στοιχείων, προσώπων και μέσων, στην εν λόγω αναφορά, πλην του ότι η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας συμμορφώθηκε και ενήργησε σύμφωνα με τις διαταγές του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.

Τους λόγους αναγραφής των αναφερόμενων γνωρίζει μόνο ο ίδιος, αλλά σε κάθε περίπτωση αποτελούν ασέβεια στους Αστυνομικούς που εκτελούν υπηρεσία κάτω από αντίξοες συνθήκες, τιμώντας την ιδιότητα που φέρουν, υπερβάλλοντας εαυτόν και προσωπικές υποχρεώσεις».

Η ανάρτηση του κ. Χαρέλα:

«Συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας που… αδυνατεί να συνδράμει με προσωπικό από την Υπηρεσία Διαχείρισης Μετανάστευσης στα σύνορα του Έβρου για να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό, λόγω λειψανδρίας, αφού προηγουμένως τέθηκε η προτεραιότητα να αποσπαστεί δύναμη για ελέγχους για τον… αντικαπνιστικό νόμο.
Αυτή είναι η απαξίωση αυτών των Υπηρεσιών που έπρεπε σήμερα να αποτελούν προτεραιότητα για όλους και με ετοιμότητα για ότι χρειαστεί. Δυστυχώς οι ευθύνες είναι πολλές».


You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *