«Αξίζουμε Καλύτερα» φώναξαν Π.Σκυλίτσι και Σταυρός

[Best_Wordpress_Gallery id=”278″ gal_title=”ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΣΚΥΛΙΤΣΙ ΣΤΑΥΡΟΣ”]

Παλιό Σκυλίτσι και Σταυρός ήταν οι κοινότητες τις οποίες επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης χθες το απόγευμα στο πλαίσιο της περιοδείας στις κοινότητες του Δήμου.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο προλόγισε ο δικηγόρος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  κ. Παύλος Μουρατίδης εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η επόμενη 4ετία με τον Κώστα Ναλμπάντη στο τιμόνι του Δήμου θα είναι μια 4ετία αναγέννησης και δημιουργίας για τον τόπο.

Σε ένα ιδιαίτερα εκδηλωτικό και πολυπληθές κοινό, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του, αναφερόμενος στο διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης ο κ. Ναλμπάντης τόνισε:

«Η καθαριότητα, τα απορρίμματα, η κοινωνική πολιτική, τα προβλήματα της νεολαίας και της τρίτης ηλικίας, ο πολιτισμός και γενικά η ανάπτυξη πρέπει να σταματήσουν να αντιμετωπίζονται με προεκλογικούς λόγους και αποσπασματικές ενέργειες.

[Best_Wordpress_Gallery id=”281″ gal_title=”MOURATIDIS”]

Το θέμα όμως είναι ότι η ουσία κρύβεται στην αναποτελεσματικότητα, στην αδράνεια και στην ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής.

O Δήμος μας, τα χωριά μας, δεν αντέχουν άλλη μια χαμένη τετραετία. Έχουν ανάγκη από μια ΝΕΑ, ΙΚΑΝΗ, ΦΕΡΕΓΓΥΑ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Είναι ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε, να εκφραστεί και να δυναμώσει η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ – ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ φωνή του πολίτη του Δήμου μας».

Μιλώντας για χρονίζοντα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής, ο κ. Ναλμπάντης αναφέρθηκε σε μια σειρά εντοπισμένων προβλημάτων που χρίζουν επίλυσης κατά προτεραιότητα, λέγοντας:

«Το πρόβλημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων που έπρεπε να γίνεται σωστά, φυσιολογικά δεν έπρεπε να μας απασχολεί γιατί μιλάμε για το αυτονόητο. Δυστυχώς όμως έχουμε ένα πρόβλημα που ούτε ως αστείο δεν θα έπρεπε να αναφερόμαστε σ’ αυτό.

Άλλα θέματα που θα μας απασχολήσουν άμεσα, είναι:

  • Η αναβάθμιση του πάρκου εθνικής αντίστασης και μετατροπή του σε χώρο αναψυχής και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης των νέων
  • Συντήρηση και επισκευή των WC του σχολείου
  • Επέκταση του κοιμητηρίου και αποκατάσταση των κατεστραμμένων δρόμων εντός αυτού.
  • Κατόπιν συνεννόησης με τον Πολιτιστικό Σύλλογο, το παλιό κτήριο της αστυνομίας, να μετατραπεί σε πολυχώρο ανάπτυξης πολιτιστικών δραστηριοτήτων και στέγασης του πολιτιστικού συλλόγου
  • Δημιουργία βιβλιοθήκης στο ισόγειο του κτηρίου της κοινότητας
  • Επανίδρυση του ΚΑΠΗ
  • Συντήρηση των παιδικών χαρών
  • Λειτουργία του Κοινοτικού Καταστήματος με γραμματέα δυο φορές την βδομάδα

Δίκτυο αποχέτευσης

Εδώ πρέπει να αναφερθώ και σε ένα πραγματικά μεγάλο θέμα, που έχει μείνει στα χαρτιά πολλά χρόνια.

Από το 2000 υπάρχει μελέτη αποχέτευσης η οποία θα χρειαστεί επικαιροποίηση για να μπορέσουμε να αναζητήσουμε χρηματοδότηση και να λυθεί οριστικά το πρόβλημα των βόθρων.

Τέλος, σημαντικό κομμάτι του προγράμματός μας, φίλες και φίλοι μου, είναι και τα έργα για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη νεολαία.

Θα γίνει συντήρηση του γηπέδου 5Χ5 και των γηπεδικών εγκαταστάσεων».

Ακολούθησε συζήτηση, με τον υποψήφιο Δήμαρχο να γίνεται αποδέκτης και άλλων θεμάτων που απασχολούν την περιοχή.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *