Αντίδραση του Μιχάλη Χαλκίδη στην απάντηση του Αργύρη Πανταζόπουλου….

Θεωρώ ότι σκοπίμως παραποιήθηκαν τα όσα είπα στην ομιλία μου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και αφορούσαν το πρόσωπο του αγαπητού Αργύρη Πανταζόπουλου.

Για του λόγου το αληθές, αντιγράφω τα λεχθέντα.

«Ευθέως θα πω ότι εκτιμώ τον Αργύρη Πανταζόπουλο και ως εξαίρετο νομικό και ως διακεκριμένο μέλος της τοπικής κοινωνίας και ως καλών προθέσεων αυτοδιοικητικό.

Ανήκει στις ευγενείς πολιτικές προσωπικότητες και έχω ήδη αποφασίσει, την επόμενη της εκλογικής νίκης, να ζητήσω τη συνεργασία μαζί του, σε μια πρόταση σημείων, κοινής αποδοχής.»

Δεν υπήρξε καμία αναφορά σε ύπαρξη «συναλλαγών», ούτε και πέρασε ποτέ από το μυαλό μου παρόμοια σκέψη για τον Αργύρη Πανταζόπουλο. Πολύ απλά εκτιμώντας την προσωπικότητά του, δήλωσα ότι είναι στις προθέσεις μου, αν είμαι ο επόμενος Δήμαρχος, να προτείνω συνεργασία στη βάση προτάσεων-επιλογών κοινής αποδοχής.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και με επαναβεβαίωση της εκτίμησης που τρέφω για το πρόσωπο του κ Πανταζόπουλου.

Μιχάλης Χαλκίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος

Δήμου Αλεξάνδρειας

You may also like...

1 Response

  1. Ο/Η Panos R. λέει:

    Ρε Χαλκίδη θα μας τρελάνεις εντελώς… για τον πανταζόπουλο το γύρισες 100 φορές….. μια έτσι μια αλλιώς… μια είναι λίγος…. μια ειναι ικανός…. μια ανίκανος…. μια είναι αυτός μια κρύβονται οι άλλοι από πίσω…. αλλά τελικά τον θες για συνεργασία…. αντε ρε… αντε μας κούρασες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *