Site icon Εφημερίδα Επικαιρότητα

Ανακοίνωση του Δήμου Αλεξάνδρειας για τους μόνιμους κατοίκους εκτός τηλεοπτικής κάλυψης

Ενημερώνονται οι δικαιούχοι του Προγράμματος «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς λήψης εθνικής εμβέλειας», ότι σε περίπτωση που επιθυμούν να μην εξυπηρετηθούν από τον Πάροχο της πρώτης επιλογής τους, αλλά από τον εναλλακτικό Πάροχο που έχουν επιλέξει, μπορούν να προσέλθουν στα ΚΕΠ του Δήμου Αλεξάνδρειας, προκειμένου να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να υπογράψουν μία υπεύθυνη δήλωση, σύμφωνα με την οποία θα ζητούν την απόρριψη της αίτησής τους από τον Πάροχο της πρώτης επιλογής.

Προσοχή: Η αλλαγή Παρόχου μπορεί να γίνει μόνο και εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του εξοπλισμού από τον Πάροχο της πρώτης επιλογής.

Το Πρόγραμμα «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς λήψης εθνικής εμβέλειας» έχει παραταθεί έως και τις 19 Δεκεμβρίου 2020.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν για την ένταξη στο πρόγραμμα:

1) Η υπογεγραμμένη από τον ενδιαφερόμενο πολίτη (ή εξουσιοδοτημένο άτομο αυτού) αίτηση υπαγωγής στο έργο με γραπτή δήλωση προτίμησης παρόχου/πακέτου

2) Φωτοαντίγραφο και των δύο όψεων δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

3) α. Αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ ή εναλλακτικού παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας / φυσικού αερίου κατά το οποίο να προκύπτει ο Α. Π. Η. και η διεύθυνση πρώτης, κύριας και μόνιμης κατοικίας του ενδιαφερόμενου σε περιοχή του Παραρτήματος Α του σχετικού Νόμου.

– σε περίπτωση εναλλακτικού παρόχου,

β. Αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΟΤΕ, νερό).

– σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του Α. Π. Η. έχει αποβιώσει

γ. Αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης θανόντα

– και σε περίπτωση που ανήκει σε άλλο άτομο

δ. Υπεύθυνη δήλωση του Παραρτήματος ΙΙΙ της Κ. Υ. Α. .

4) Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος του έτους που προηγήθηκε της αίτησης κατά το οποίο προκύπτει ο Α. Φ. Μ. και η διεύθυνση (στοιχεία τα οποία θα πρέπει να ταυτίζονται με εκείνα των λογαριασμών ΔΕΗ / ΔΕΚΟ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: σε περίπτωση που η διεύθυνση αλληλογραφίας του λογαριασμού ΔΕΗ ή του εκκαθαριστικού σημειώματος δεν αντιστοιχούν σε περιοχή του παραρτήματος Α του νόμου, ο πολίτης οφείλει να προσκομίσει Ε1.

Exit mobile version