Ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΤΟ. Αλεξάνδρειας για το αποτέλεσμα των εκλογών

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές 2019. Η μεγάλη Πανελλαδική διαφορά 9,5 μονάδων, οδήγησε τον χειρότερο πρωθυπουργό που γνώρισε η χώρα από ιδρύσεως κράτους, να ζητήσει πρόωρες εκλογές, για να γνωρίσει άλλη μια μεγάλη ήττα που θα τον οδηγήσει στα συνήθη προ κρίσεως ποσοστά του.

Στον Δήμο Αλεξάνδρειας η διαφορά μας, από το ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώθηκε στις 15,4 εκατοστιαίες μονάδες, κατατάσσοντας τον δήμο μας στους δήμους με τα μεγαλύτερα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας και τις υψηλότερες διαφορές. 

Ευχαριστούμε θερμά τους 9.250 ψηφοφόρους μας, που εμπιστεύθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, τους δεκάδες εθελοντές μας, που εργάστηκαν κατά την προεκλογική περίοδο, τους εκλογικούς αντιπροσώπους και επόπτες και όλα τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας, για την αμέριστη προσφορά τους καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο.

Όσον αφορά τις περιφερειακές εκλογές  ο υποστηριζόμενος από τη Ν.Δ. Απόστολος Τζιτζικώστας εκλέχθηκε για άλλη μια φορά από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 62,03 % έναντι 11,47 % του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δήμος Αλεξάνδρειας έδωσε στον Απόστολο Τζιτζικώστα ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά, 66,57 % ενώ αντίστοιχα ο υποστηριζόμενος από το ΣΥΡΙΖΑ Χ. Γιαννούλης έλαβε μόλις 9,86 %. Η διαφορά διαμορφώθηκε στις 56,80 μονάδες. 

Στις Δημοτικές εκλογές, ως γνωστόν, υπήρχαν τρεις υποψήφιοι προερχόμενοι από τη Νέα Δημοκρατία. Οι τρεις υποψήφιοι έλαβαν συγκεντρωτικά 68,72 %, έναντι 28,27% του υποστηριζόμενου από το ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις και 3,02 % έλαβε, ο υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ. 

Την Κυριακή 2 Ιουνίου και πάλι τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας ελπίζουμε να δώσουν το δυναμικό τους παρόν και να ψηφίσουν προερχόμενο από τη Νέα Δημοκρατία υποψήφιο.     

Ενωμένοι και δυνατοί με τον αρχηγό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη στις 7 Ιουλίου 2019, θα φέρουμε τη χώρα στην τροχιά της ανάπτυξης, της αξιοπρέπειας και της εθνικής υπερηφάνειας. Αυτοί που πούλησαν τον τόπο μας, τη Μακεδονία μας, θα πάρουν ότι τους αξίζει, έναν ακόμη εκλογικό διασυρμό. 

Με εκτίμηση Νίκος Τάκης Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ. Αλεξάνδρειας  

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *