Ανακοίνωση της ΔΗΜ. ΤΟ. Αλεξάνδρειας, για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου

[Best_Wordpress_Gallery id=”904″ gal_title=”ΝΔ logo”]

Αγαπητοί φίλοι της Ν. Δ.
Αγαπητά μέλη της ΔΗΜ. ΤΟ. Αλεξάνδρειας,
εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής, σας ευχαριστώ για την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και σ’ αυτή την εκλογική μάχη.

Μετά τις Νίκες των Ευρωεκλογών, των περιφερειακών και των δημοτικών εκλογών, κερδίσαμε και την μητέρα των μαχών. Ο αρχηγός μας Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο νέος πρωθυπουργός της χώρας.

Η Ημαθία εκπροσωπείται από 3 κυβερνητικούς βουλευτές, εκ των οποίων οι 2 είναι μέλη της ΔΗΜ. ΤΟ. Αλεξάνδρειας και ο ένας μέλος της Νέας Κυβέρνησης. Αυξήσαμε τα ποσοστά μας στο Δήμο Αλεξάνδρειας από τις εκλογές του 2015 κατά 14 μονάδες και είχαμε για ακόμη μια φορά την καλύτερη επίδοση στον νόμο Ημαθίας.
Συγχαίρουμε τον νέο Υφυπουργό Οικονομικών Βουλευτή Ημαθίας και μέλος της ΔΗΜ. ΤΟ. Αλεξάνδρειας Απόστολο Βεσυρόπουλο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.
Τους βουλευτές Ημαθίας της Ν. Δ. Τάσο Μπαρτζώκα και Λάζαρο Τσαβδαρίδη για την εκλογή τους στο Ελληνικό κοινοβούλιο καθώς και τους πολιτευτές Φώτη Κουτσουπιά, Νίκη Καρατζούλα και Ιφιγένεια Βλαχογιάννη για τον προεκλογικό τους αγώνα. 
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους δεκάδες εθελοντές μας, εκλογικούς αντιπροσώπους και όλα τα μέλη του κόμματος για την αμέριστη βοήθεια τους. Αμέσως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θα συγκαλέσω Γενική συνέλευση μελών για την αποτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων και τον απολογισμό της Διοίκησης. 
Πιστεύουμε και ελπίζουμε πως από σήμερα, η Ασφάλεια, η Ανάπτυξη και η αξιοκρατία θα είναι τα δεδομένα της νέας εποχής.

Για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση
της Νέας Δημοκρατίας Αλεξάνδρειας
Νίκος Τάκης
Πρόεδρος

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *