Ανακοίνωση Παραίτησης του Προέδρου της Α.Ε. Καψόχωρας, Βασίλη Νικολόπουλου

[Best_Wordpress_Gallery id=”447″ gal_title=”ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ”]

Την απόφαση του να παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου της Α.Ε. Καψόχωρας, έκανε γνωστή με την παρακάτω ανακοίνωση του. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά από μια δύσκολη, ωστόσο άκρως πετυχημένη Ποδοσφαιρική Χρονιά, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον Προεδρικό θώκο της Α.Ε. Καψόχωρας.

Αισθάνομαι όμως την ανάγκη, πριν αναφέρω τους λόγους της παραίτησής μου, να ευχαριστήσω τα άτομα του Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο και ιδιαίτερα τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Σχοινόπουλο, που ήταν και η κολώνα της ομάδας και φυσικά τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους σέβομαι απεριόριστα και τους θεωρώ όλους παιδιά μου.

Επίσης θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μας καλή συνέχεια, διότι πιστεύω ότι αξίζει πολλά παραπάνω.

Σ’ ότι αφορά τώρα στους λόγους της παραίτησης μου, είναι καθαρά προσωπικοί και μόνο.

Ωστόσο θέλω να ζητήσω απ’ όλους όσους αγάπησαν αλλά και αγαπούν την ομάδα μας να σταθούν πιο ΕΝΕΡΓΑ και κυρίως πιο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ στο πλευρό της, διότι δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν το κάναν, πριν ελαχίστων εξαιρέσεων.

Εγώ από σήμερα θα παρακολουθώ την ομάδα ως πιστός της φίλαθλος, αλλά πάντα θα είμαι στη διάθεση των όποιων θα αναλάβουν τις τύχες της, για να προσφέρω την βοήθεια μου, όπου μου ζητηθεί.

Με τιμή,

Βασίλης Ν. Νικολόπουλος  

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *