Αλεξάνδρεια: εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στο Δήμο Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μαΐου 2023.

Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται επί της Δ. Βετσοπούλου 25, στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Στη εκδήλωση των εγκαινίων ομιλητές ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας (αλφαβητικά):

Ολυμπία Αποστόλου, Μπάμπης Γκιόνογλου, Θ. Δέλλας, Σοφία Πάσχου, Τάσος Σιδηρόπουλος και Νίκος Τσιαμήτρος

Κατά κύριο λόγο οι ομιλητές στις σύντομες ομιλίες τους, εστίασαν στην προσφορά της παράταξης, τονίζοντας ως επί των πλείστων τα όσα καλά για τον τόπο προσέφερε το ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν παρέλειψε ουδείς να αναφερθεί στον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και στις σημαντικές αποφάσεις που καλέστηκε να πάρει το ΠΑΣΟΚ την περίοδο των Μνημονίων, για το καλό της χώρας και που το οδήγησαν σε δύσβατα μονοπάτια.

Ωστόσο εξέφρασαν την πεποίθησή ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής πλέον βρίσκεται σ’ ανοδική πορεία και πως στις επερχόμενες εκλογές αυτό θα φανεί.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά γνωστά παλιά στελέχη και παλαιοί υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ, τόσο από την περιοχή της Αλεξάνδρειας όσο και τη Βέροια και Νάουσα, μεταξύ των οποίων ο Ν. Μπρουσκέλης, ο Γ. Απατσίδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αλεξάνδρειας Μ. Λυμπεράκης, ο Φ. Φωτιάδης, ο Κ.ς Ασλάνογλου, η Χαρ. Ουσουλτζόγλου, ο Στ. Κουρνιάκος, ο Άγγ. Σαββίδης και ο Ιορ. Ελευθεράκης.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *