Έξι υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους παρουσίασε ο Μιχάλης Χαλκίδης

Σε ανακοίνωση έξι υποψηφίων του συνδυασμού του προχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Μαρτίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης.

Στο σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το συνδυασμό “Δύναμη Ανατροπής Νέα Σελίδα” του Μιχάλη Χαλκίδη αναφέρονται τα εξής:

“Φίλοι συνδημότες Θεώρησα πως αντί της συνήθους “στημένης χειραψίας”, θα ήταν πιο ανθρώπινο και ζεστό το να παρουσιάζω τους σημερινούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και αυριανούς συνεργάτες μου στη διοίκηση του Δήμου, στα γραφεία του συνδυασμού μας, χωρίς μελετημένες θέσεις και ντεκόρ. Έτσι για σήμερα σας παρουσιάζω τους έξι πρώτους και τις επόμενες ημέρες ακολουθούν και οι υπόλοιποι. Μαρία Τριανταφυλλίδου, οικονομολόγος ΑΕΙ-Ασφαλιστική Σύμβουλος. Κούνδουρος Κώστας, Εργολάβος. Παντόπουλος Μάκης (Λοχίας), Ελεύθερος επαγγελματίας. Μεταξά Παρθένα (Νώπη), Λογίστρια. Γιαννόπουλος Γιώργος, Ελεύθερος επαγγελματίας. Μπίκος Στέργιος, Ιδιωτικός υπάλληλος. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την συμμετοχή στον όμορφο αυτόν αγώνα και θα τους “χρωστώ” στο διηνεκές.

Μιχάλης Χαλκίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλεξάνδρειας

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *