Έντονη αντίδραση του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Αθ. Τσιάπλα σε δημιοσίευση του υποψήφιου Δημάρχου Θέμη Σιδηρόπουλου

Άμεση και έντονη ήταν η αντίδραση του Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό “μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ” κ. Αθ. Τσιάπλα σε δημοσίευση που έκανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας του συνδυασμού “Ανατροπή” κ. Θέμης Σιδηρόπουλος.

Αναλυτικά η αντίδραση – απάντηση του κ. Τσιάπλα:

Με αφορμή την ανάρτηση του υποψηφίου δημάρχου κ. Θέμη Σιδηρόπουλου όπου στο παραλήρημα του προσβάλει τους πάντες και τα πάντα….πολιτικά σκουπίδια, ιδιοτέλεια, ελεγχόμενες συνειδήσεις και προ πάντων χρηματισμό….Κ. Σιδηρόπουλε δεν δέχομαι τους χαρακτηρισμούς σας και έχω να παρατηρήσω τα εξής:

1. άλλοι έχουν καθήσει στα δικαστικά έδρανα οπότε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί

2. εάν έχετε στοιχεία να μιλήσετε με ονόματα αλλιώς το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να ανακαλέσετε ζητώντας συγγνώμη αλλιώς σπέρνετε ανυπόστατες συκοφαντίες κατά πάντων

3. κοιτάξτε πως καταλήγετε στο παραλήρημα σας…θα σας αλλάξουμε τον αδόξαστο…. απαιτείται μέτρο και σωφροσύνη, αν νομίζετε ότι υπάρχει συνειρμός στον λόγο σας, λυπάμαι αλλά μάλλον κάτι σας διαφεύγει

4. και το τελευταίο, είναι γνωστοί οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, γι’αυτό καλό είναι να είσαστε πιο προσεκτικός στον λόγο σας, και ο νοών νοείτο….όπως επίσης και λίγη προσγείωση στην πραγματικότητα και όχι πολιτικές αερολογίες και ασυνάρτητους φανφαρονισμούς στα πλαίσια της δημοκρατίας, της ελεύθερης άποψης και του πολιτικού πολιτισμού του οποίου πάντα υπερασπιζόμουν.

Η δημοσίευση του κ. Σιδηρόπουλου:

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *