Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα Πέμπτη, 2 Μαΐου

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87, 07-06-2010) και του άρθρου 11 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42), σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στις 02 Mαίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

  • Κατανομή χώρων και καθορισμός του τρόπου χρήσης αυτών για την προεκλογική προβολή των συνδυασμών ανάδειξης μελών Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, Περιφερειακής και Δημοτικής –Κοινοτικής αρχής (σχετικό το από 30-04-2019 πρακτικό)

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι:
Σύμφωνα με την αριθ. πρωτ. 24923/04-04-2019 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών το Δημοτικό Συμβουλιο πρέπει να λάβει απόφαση περί διαθεσης δημοτικών χώρων για προεκλογική προβολή των συνδυασμών ανάδειξης μελών Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, Περιφερειακής και Δημοτικής –Κοινοτικής αρχής αμεσα μετά την υπογραφη πρακτικού των εκπροσώπων των συνδυασμών που συνερχονται σε κοινή σύσκεψη με σκοπό την κατανομή των χώρων και τον καθορισμό του τρόπου χρήσης αυτών.

[Best_Wordpress_Gallery id=”117″ gal_title=”GKIATAS”]

Με δεδομένο το γεγονός ότι η κοινή σύσκεψη των εκπροσώπων των συνδυασμών για την κατανομή των χώρων και τον καθορισμό του τρόπου χρήσης αυτών για την προεκλογική προβολή των συνδυασμών ανάδειξης μελών Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, Περιφερειακής και Δημοτικής –Κοινοτικής αρχής πραγματοποιήθηκε στις 30-04-2019, θα πρέπει άμεσα να ληφθεί σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας.

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ. ΡΑΠΤΗΣ

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *