Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Αντώνης Μαρκούλης

Στο 153ο εκλογικό τμήμα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Αντώνης Μαρκούλης, υπ. Βουλευτής Ημαθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ο Αντώνης Μαρκούλης, εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Σήμερα αποφασίζουμε για τις ζωές μας. Σήμερα ψηφίζουμε και αποφασίζουμε για το μέλλον της Ημαθίας. Όλα αυτά τα χρόνια δώσαμε κάθε κρίσιμη μάχη για την Ημαθία. Στην κοινωνία, στο επάγγελμα, στην πολιτική. Δώσαμε τη μάχη για τη Δημοκρατία στην τοπική αυτοδιοίκηση με τη νίκη μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του νόμου Θεοδωρικάκου. Δώσαμε τη μάχη εναντίον των “κορακιών” – εταιρειών διαχείρισης απαιτήσεων από κόκκινα δάνεια στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου και συνεχίζουμε τον αγώνα μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο.

Συγκρουστήκαμε για την αποκάλυψη του σκανδάλου στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και την απόδοση ποινικών ευθυνών στους υπαίτιους για την αποψίλωση του εργοστασίου στο Πλατύ. Με τη δύναμή σας, από αύριο συνεχίζουμε να δίνουμε κάθε κρίσιμη μάχη για την Ημαθία. Η νίκη για την Ημαθία είναι κοντά!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *